Multi oameni spun ca nu pot explica ce se intampla atunci cand intalnesc o anumita persoana si se simt atat de apropiati de ea si se inteleg atat de bine, de parca s-ar cunoaste de 1000 de ani.

Exista un motiv pentru care Dumnezeu trimite unele persoane in viata noastra, si apoi le lasa sa plece.

Noi unitam ca Dumnezeu face lucrurile in asa fel incat sa ne apropiem de unii oameni, pentru ca avem nevoie de ei sa invatam cate ceva de la ei chiar in momentul acela. Ei ne invata lectii importante sau ne ajuta sa ne descoperim pe noi insine.

Exista un motiv pentru care Dumnezeu ne scoate oameni pentru care sa ne bata inima mai tare cand ii intalnim si ne intelegem cu ei mai bine decat cu orice alta persoana. Este important in viata noastra ce fel de oameni atragem langa noi, aceasta este frumusetea sortii, relateaza stiriactuale.net.

Dumnezeu ne trimite in calea noastra intotdeauna oamenii de care avem nevoie in perioada respectiva. El intotdeauna ne da raspunsurile la intrebarile pe care ni le punem in interiorul nostru.

Trebuie sa ne apropiem de acesti oameni, pentru a ne ajuta sa ne descoperim pe noi insine, sa gasim ”luminita de la capatul tunelului” in momentele dificile.

Problema este ca noi in cele mai multe cazuri incercam sa tinem acesti oameni langa noi, dar ei au alta menire.

Acesti oameni nu ii intalnim sa stea langa noi o viata intreaga, Dumnezeu ii scoate in drumul nostru pentru o perioada scurta, sa ne ajute sa intelegem acei oameni care vor sta langa noi toata viata.

Nu trebuie sa ne intristam cand acesti oameni pleaca de langa noi, trebuie sa intelegem ca soarta nu ar lua de la noi ceva frumos, trebuie doar sa privim lucrurile dintr-o alta perspectiva.

Daca persoana respectiva ar ramane cu noi, atunci s-ar strica frumusetea aceastei legaturi si lucrurile nu ar avea sens.

Este important sa stim ca exista oameni care vor fi langa noi doar o perioada scurta, doar cat avem nevoie de ajutorul lor.

Poate ca acesti oameni sunt niste ingeri, care sunt trimisi in viata noastra, pentru a ne vindeca sufletul si sa devenim oameni mai buni. Cand li se termina aceasta menire, ei vor disparea din viata noastra, pentru a ajuta si alti oameni.

Poate ca acesti oameni ne vor invata sa renuntam la trecut, sa ne vindecam sufletul si inima.

Atunci cand ne vom intalni cu persoanele care sunt menite sa fie cu noi toata viata, vom stii, pentru ca vom intelege diferenta dintre oamenii care iti ating mana si cei care iti ating sufletul!